• Üdvözöljük Sirok község honlapján

    Szeretettel köszöntjük Sirokban, várja Önt a Tarna-völgyében elterülő 1800 lelkes település a Bükk és a Mátra találkozásánál.
  • A település felett emelkedő impozáns vár, hazánk egyetlen barlangvára, a Darnó-hely mélyén megbúvó Nyírjes-tó, a különleges barlanglakások, a Palóc tájház – megannyi felfedezésre váró látnivaló. Kóstolja meg a palóc konyha ízeit, túrázzon egyet a környező hegyekben, frissüljön a Gergely-sara forrásnál. Mindezekhez igényes falusi szálláshelyek biztosítják a nyugalmas pihenést.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Ajánló

  • 1

Tisztelt Lakosság!

A kialakult veszélyhelyzetre tekintettel, rendkívül fontos feladat az idősek ellátása mellett a fogyatékkal élők (autisták, pszichés betegek, stb) támogatása is!

Kérjük, akinek családjában van fogyatékkal élő személy, a lenti elérhetőségek valamelyikén jelezze felénk. Fontos, hogy tudjunk róla, hiszen, ha az őt ellátó, ápoló családtag, hozzátartozó esetleg megbetegedik, karanténba kerül, az érintett személy ne maradjon támogatás, ellátás nélkül!

Kiemelten fontos a fogyatékkal élők megfelelő élelmezése, étkezése, tiszta rendezett környezetük, ruházatuk biztosítása, bevásárlásaik intézése, a fertőzést megakadályozó higiénés eszközök biztosítása, a higiénés szabályok megismertetése, valamint a folyamatos gyógyszerellátásuk!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Elérhetőségeink:

Sirok Község Önkormányzata
(3332 Sirok, Borics Pál út 6.)
Telefonszám: 0636/561-000/11
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Siroki Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ
(3332 Sirok, Liget u. 23.)
Telefonszám: 0636/361-951
Halász Henrietta intézményvezető: 0630/ 939 6648

Kérjük, hogy a www.aosz.hu/koronavirus/ oldalon található, az autista személyek számára készített akadálymentesített kommunikációs és segítő/támogató tartalmakat ismerjék meg!

Nyomtatás E-mail

Adók, nyomtatványok

Nyilvántartások

Eladó ingatlanok

Kapcsolat

Sirok Község Önkormányzata
3332 Sirok, Borics Pál u. 6.
Telefon: 36/561-000
Fax: 36/361-633

Üzenet az önkormányzatnak