Tisztelt Lakosság!

A kialakult veszélyhelyzetre tekintettel, rendkívül fontos feladat az idősek ellátása mellett a fogyatékkal élők (autisták, pszichés betegek, stb) támogatása is!

Kérjük, akinek családjában van fogyatékkal élő személy, a lenti elérhetőségek valamelyikén jelezze felénk. Fontos, hogy tudjunk róla, hiszen, ha az őt ellátó, ápoló családtag, hozzátartozó esetleg megbetegedik, karanténba kerül, az érintett személy ne maradjon támogatás, ellátás nélkül!

Kiemelten fontos a fogyatékkal élők megfelelő élelmezése, étkezése, tiszta rendezett környezetük, ruházatuk biztosítása, bevásárlásaik intézése, a fertőzést megakadályozó higiénés eszközök biztosítása, a higiénés szabályok megismertetése, valamint a folyamatos gyógyszerellátásuk!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Elérhetőségeink:

Sirok Község Önkormányzata
(3332 Sirok, Borics Pál út 6.)
Telefonszám: 0636/561-000/11
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Siroki Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ
(3332 Sirok, Liget u. 23.)
Telefonszám: 0636/361-951
Halász Henrietta intézményvezető: 0630/ 939 6648

Kérjük, hogy a www.aosz.hu/koronavirus/ oldalon található, az autista személyek számára készített akadálymentesített kommunikációs és segítő/támogató tartalmakat ismerjék meg!

Nyomtatás